Kontakt oss

Se vår personvernerklæring

10% på alt fra Naver Collection i hele januar

10% på alt fra Naver Collection i hele januar

I hele januar får du 10% rabatt på Navers flotte møbler.

Naver Collection er et dansk merkevare – bestående av produkter fra fabrikkene Gramrode møbelfabrikk og Aksel Kjersgaard AS. Hos begge fabrikkene er det lange tradisjoner for design og god snekkermessig utførelse.

Hos Tannum Møbler er vi spesielt glade i spisebordene og spisestuestolene fra Naver.

Spisebordene har stort sett alltid mulighet for utvidelse, enten ved ileggsplater, «sommerfuglplater» eller tilleggsplater.

Materialene er ofte heltre, slik vi nordmenn liker det, og dette brukes i kombinasjon med andre flotte materialer som Corian, nanolaminat og metaller.
Akkurat nå viser vi spisebordet Chess i utstillingen (designet av Nissen og Gehl) , som har en veldig hendig sommerfuglplate i midten. Ileggsplaten oppbevares inni bordet og kan enkelt betjenes av 1 person.

Alle Navers bord kommer med flere valg når det gjelder treslag, overflatebehandling og størrelser – det er stor mulighet for at du finner et bord som passer akkurat til ditt behov.

Andre gode spisebord fra naver er:  Plank, Nanobordet og Twist.

 

Når det gjelder spisestuestoler fra Naver, kan vi med hånden på hjertet si at: Alle stolene er svært komfortable.  De har løst en eller annen kode for god sittekomfort!

Bildet her viser nyheten Midas – tegnet av Susanne Grønlund.  Lett og elegant med komfortabel polstring. Velg stolen med eller uten armlener.  Som ved hele Navers kolleksjon, kan man også her velge blant ulike treslag og overflatebehandlinger.

Andre gode spisestuestoler fra Naver er:  TigerTulip og Curve

 

 

 

Utover dette har Naver en bred kolleksjon av sofabord, skjenker, vitrineskap, skrivebord, loungestoler, trillebord mm.
Benytt muligheten nå under kampanjen.  Merk at leveringstiden til tider er ekstra lang – fra 8-12 uker.

 

Se flere produkter og les mer om Naver på våre hjemmesider, eller besøk Navers egne hjemmesider for mer informasjon.