Kontakt oss

Se vår personvernerklæring

Montana BAD!

Montana BAD!

12 moduler med vask, 10 moduler for oppbevaring og 9 speil.

Kommer i vår utstilling i slutten av januar 2017!

montana_bad_modulemedium montana_bad-detalj

Montanas badekolleksjon består av 12 vaskemoduler, 10 oppbevaringsmoduler, speil i 9 forskjellige størrelser samt et lite medisinskap.
Dette kan du velge i Montanas 42 lakkfarger – og badeværelse ditt kan dermed få en helt unik og personlig stil!

Montanas badekolleksjon er svært fleksibelt og like egnet for gjestetoalettet, det store badeværelset, hyttebadet, eller det store luksuriøse badet med SPA stemning hjemme.

montana_bad-detalj-2 montana_bad_modulesmall_detail03

Vaskene er spesialdesignet og fremstilt i 12mm rector®. Dette er et hvitt, massivt komposittmateriale med silkematt overflate (tilnærmet lik corian). Vasken er integrert og nedfelt i bordplaten og harmonerer med Montanas velkjente profil  (avrundete kanter).  Disse enhetene er ferdigstilt til montering på veggen.

Topplater, skap og skuffemoduler er utført i 12mm vannresistent lakkert MDF.  Topplaten leveres som standard med et 35mm hull til kranen i midten.  Skuffen under vasken har utskjæring til rør.  Hullet i underskapet til kranen må man selv (rørleggeren) bore.  Det er gjort slik av transporthensyn.  Det finnes 3 plasseringer: Høyre, midt og venstre.  MDF er vannfast, så det å bryte lakkflaten har ingen betydning for lakken.  Kranen bør allikevel festes med en pakning, så det ikke renner vann ned i modulet.

Ta kontakt med oss for opptegning av løsninger + priser.

Klikk her for å komme til Montanas hjemmeside.  Her finner du link til katalogen for Montana Badekolleksjon – hvor alle moduler, størrelser etc er vist.

NB:
Da modulene for Montana bad er beregnet på bad/fuktig miljø, er det ikke mulig å flytte hyller inni modulene – slik som det er på de ordinære hyllene fra Montana.
Merk at vi enn så lenge ikke fører blandebatterier. 
Tannum Møbler formidler ikke rørlegger eller elektriker.  Vi påtar oss heller ikke oppheng av baderomsmoduler.

 

 

montana_bad_snow montana_bad_coffee02 montana_bad_nordic