Kontakt oss

Se vår personvernerklæring

Spisestuestoler – Tannums favoritter

Spisestuestoler – Tannums favoritter

Vår kolleksjon av spisestuestoler er satt sammen fra Europas fremste produsenter.  Vi fører blant annet Zanotta, Naver, Desalto, B&B Italia, Gubi, Fritz Hansen, Walter Knoll, Knoll International, og Vitra.

Fra disse kolleksjonene har vi plukket ut spisestuestoler vi vet er gode å sitte i – og som har et lekkert utseende.

Spisestuestolen er kanskje stedet man sitter lengst når man har gjester.  Ofte flytter man seg ikke fra spisebordet i det hele tatt når man først har satt seg.

Da kan det være godt med et polstret sete – gjerne i et materiale som puster. Sittehøyden er også viktig på en spisestuestol.  Det skal være passe avstand til bordplaten – slik at skuldre og armer har det behagelig.

Like så stilen og materialvalget.  Tre, stål eller krom? Tekstil eller hud?  Polstret eller ikke?  Stablebar?

Ta kontakt med oss hos Tannum Møbler. Alle våre medarbeidere har høy kompetanse og lang erfaring og vil kunne bistå deg på veien til det rette valget.

 Se et utvalg av våre spisestuestoler her og kos deg!

 

Vi har hatt en uhøytidelig undersøkelse blant alle våre ansatte og bedt dem liste hvilke 5 spisestuestoler de har som favoritter.
Det er morsomt å se at de, selv etter mange års erfaring og mange års samarbeid,  har ulik oppfatning og hver sine favoritter – men så har vi også en veldig flott og bred kolleksjon å velge i!
De aller fleste av disse har vi enten i utstilling – eller tilgjengelig fra vårt lager.  Ta kontakt om det er en spesiell stol du vil se eller prøve.
Her er vår rangerte liste:

ZA-Lia-P5Liz New ChairBeetle ChairHusk Chair

TH-s33-P1MOO602_MONSTER_CHAIR_P2Deen ChairTulip Chair

 Montana Dining ChairTulip ChairCanatex ChairEA 108 Chair

Together BenchMT601_Geraldine_spisestol_p1fh-3107-p6GU-Gubi-5-Chair-P4VIT604_Jill_p2

Spisestuestoler – Tannum’s favoritter:
Zanotta – Lia.     Vår vinner og absolutte favoritt. Lia er klassisk men allikevel moderne. Uovertruffen sittekomfort. Alle sitter godt i denne stolen. Avtagbart trekk.
Walter Knoll – Liz.    Lett stol med god sittekomfort.  Kan være stablebar.  Egner seg både i stoff og i hud.
Gubi – Beetle.    Elegant stol, tegnet etter inspirasjon fra en bille, to skall hengslet sammen.  Stolen føyer seg fint til kroppen og er utrolig komfortabel og myk.
B&B Italia – Husk.    Lekker spisestuestol med et annerledes uttrykk. Super sittekomfort – nesten som en blanding av lenestol og spisestuestol.  Høy sittehøyde.  Leveres i flere varianter – og kan være svingbar.
Thonet – S33.    En klassiker og et designikon! Stolen svikter litt når man sitter i den – og blir derved ikke statisk å sitte i. Fin både i mesh og lær – en stol som er godt likt av mange!
Moooi – Monster Chair.    En leken og komfortabel stol med humor.  Fås med eller uten armlener, med eller uten broderi og i 24 farver.
Walter Knoll – Deen.    Nydelig utseende og kjempegod komfort!
Knoll Int – Tulip.    Et ikon fra 50 tallet som fortsatt er like aktuell. Flott å se på og god å sitte i.
Montana – Panton One.   Veldig god sittekomfort, er lett og finnes i mange farger. Kan brukes både ute og inne.
Naver – Tulip.    Naver har løst gåten med sittekomfort! Alle deres stoler er gode å sitte i – og Tulip er intet unntak!  Finnes i flere treslag samt sortbeiset – og seteputen kommer i mange farver.
Desalto – Sand Light.     Denne stolen  har et lett og elegant utseende.  Den er lett å flytte på og den kan stables. God sittekomfort og god sittehøyde
Vitra – EA 104/ 108        – passer for de lange middagene, god sittekomfort, en kvalitetsstol
Walter Knoll – Together Bench.      Denne er utrolig god å sitte på, og med et utseende som passer inn i mange miljøer. Vi nordmenn har jo en tradisjon for å sitte på benk – det er intimt og det blir plass til mange. Finnes i flere størrelser – også for hjørner.
Montis – Geraldine.       Rene lenestolen
Fritz Hansen – «Syver’n».       Klassikeren som fungerer på kjøkkenet som vel som i spisestuen.  Upolstret kommer «3107»  i mange ulike finèrer eller farver (lakkert eller farvet ask) – eller polstret for de som vil ha det lille ekstra. God sittekomfort og stabler godt.
Gubi – Gubi Chair.       Et designikon – som også var en teknologisk nyvinning da den ble lansert.  Behagelig – og med flere valg i både sete og understell.
Vitra – Jill Wood.      Vakker og komfortabel.  Lett uttrykk.  Best med setepute.  Dette er en stol med mange variasjoner – og som skifter uttrykk i stor grad i de forskjellige variantene.  Vår favoritt er sortbeiset med sorte treben og setepute i en farve.