Kontakt oss

Se vår personvernerklæring

Vitra: -15% på alle sofaer, -10% på øvrig kolleksjon!

Vitra: -15% på alle sofaer, -10% på øvrig kolleksjon!

Suita sofaVitra er en av de absolutt ledende produsentene av designmøbler i Europa!  De har en lang fartstid og kan vise til en lang rekke av designklassikere – og samarbeid med stjernedesignere i mange tiår.

I januar kan du sikre deg en designklassiker fra Vitra til en god pris:

15 % rabatt på alle sofaer, 10% på den øvrige kolleksjonen.

Vitras sofaer: Polder, Suita, SMS, Mariposa, Grand, Alcove:
Designklassikere hver og en av dem! Velg i et godt utvalg av ulike tekstiler og farger. Mange av sofaene kommer som moduler samt med mulighet for ulike tilbehør som brett, nakkestøtte, mange pynteputer etc. For flere av modellene kan man også velge hvilken fasthet man ønsker i sete og ryggputer.

 

 

 

For tiden har vi kun SMS sofa + Mariposa stol i utstillingen, men prøver og priser på de andre.  Ønsker du å prøvesitte en modell vi ikke har, er det ikke langt til Vitras showrom, hvor alle modellene er representert.

 

Vitras øvrige kolleksjon: -10% i hele januar:

Her setter vi bare inn en del bilder av produkter fra kolleksjonen, og lar dem tale for seg.  Husk at også disse produktene ofte har varianter når det gjelder understell, farge på skall, treslag, utvalg av tekstiler og huder etc. Spør oss – vi har alle prøvene i butikken vår i Stortingsgt. 28.

Velkommen til oss i januar!!!

 

          LCM Chair Sunflower Clock Noguchi coffee tableRepos & Ottoman Chair Repos & Ottoman Chair Lounge Chair & Ottoman EA 124 & EA 125